Karriere

Vi søker stadig intelligente, drevne mennesker som liker å ha det gøy på jobb. Bli med på vår reise mot å gjøre alle kjøretøy tilkoblede og smarte.

Se ledige stillinger
Åpen søknad? Kontakt oss

Jobbe hos Automile

Vi søker fler nysgjerrige og kunnskapsrike mennesker til teamet vårt. Du kan være ung eller gammel, elske tall eller mennesker – men du skal motiveres av utfordringer og å bygge ting sammen. Er dette deg? Velkommen til Automile!

Startup i hypergrowth

Å jobbe for en startup er utfordrende, men når man har fått blod på tann, vil man sjelden returnere til de store bedriftene! Det er morsomt, det er store endringer, og det er beslutningsprosesser der alle stemmer teller.

En pluss en blir tre

Når det handler om mennesker er matematikken annerledes: 1 + 1 = 3. Vi ber om hjelp og vi løser ofte problemer i grupper. Vi er direkte, transparente og åpne – og tar gjerne en AW sammen!

Tid for omtanke

Vi jobber hardt på kontoret, og hviler hjemme – jobbprestasjoner forutsetter tid for egne behov. Vi tilbyr snacks og drikke, og oppmuntrer til mosjon med sjenerøse velværebidrag.

Image career photo

Automiles kontorer

Automile er lokalisert i forskjellige deler av verden, med kontorer både i og utenfor Europa. Hvilket kontor skal du jobbe på?

Stockholm
Sverige

Sergels torg 12, etasje 7
111 57, Stockholm
Sverige

Vis i kart

Sundsvall
Sverige

Torgatan 8, etasje 3
852 32, Sundsvall
Sverige

Vis i kart
TODO: alternativtext här

Oslo
Norge

Dronning Eufemias Gate 16
0191, Oslo
Norge

Vis i kart

TODO: alternativtext här

Utah
USA

2100 W Pleasant Grove Blvd, Suite 300
Pleasant Grove
UT 84062
USA

Vis i kart
TODO: alternativtext här

Palo Alto
USA

470 Ramona Street
Palo Alto
CA 94301
USA

Vis i kart
Office image

Vi vil være Norges beste arbeidsplass

Hver ansatt er en viktig brikke i det som sammen skaper Automiles suksess. Vi tar vare på personalet vårt og vet at når det går bra med våre ansatte, går det bra med virksomheten. Her er noen saker som får våre ansatte til å trives litt ekstra.

  • 5000 kr i helsehjelp
  • Tunge investorer
  • Internasjonalt miljø
  • Fine lokaler
  • Erfaren ledelse
  • Snacks & drikke
  • Spydspissteknologi
  • Verdidrevet
  • Familievennlig

Våre verdier

Nysgjerrighet

Vi elsker å lære nye ting. Det gjør ikke noe om det blir feil iblant, så lenge vi lærer av det. Vi ser stadig etter måter vi kan bli bedre på. Vi er kritiske og tørr å stille spørsmål ved gamle sannheter.

Kundefokus

Vi elsker våre kunder og vil at de skal være fornøyd med vårt produkt og vår service. Vi skaper framgang gjennom å forstå våre kunders behov – og fylle dem. Vi gjør alltid det lille ekstra.

Enkelhet

Vi roter det ikke til. I stedet vet vi at den beste løsningen ofte er den enkleste. Vi er direkte med våre kunder og hverandre. Vi snakker vennlig og ærlig med hverandre for å unngå missforståelser.

Profesjonalitet

Vi er veldig flinke på det vi gjør. Vi er eksperter på våre respektive felt og bidrar med viktige detaljer for helheten. Vi svarer raskt og riktig på spørsmål. Vi kommer i tide, vi viser respekt og vi tar ansvar.

Driv

Vi elsker jobben vår, vårt produkt og våre kunder. Vi kan ikke bare sitte stille og vente på framgang, men vi gjør det som trengs for å gjøre våre drømmer til virkelighet. Og det blir de.

Fellesskap

Vi tar vare på hverandre. Vi gjør det som føles riktig, og vi er stolte over det vi får til sammen. Vi støtter hverandre og er sjenerøse med hjelp. Hver Automiler skal føle seg trygg på at man er en del av gjengen.

Møt teamet

Møt noen av våre 100+ fantastiske ansatte for å få et innblikk i hverdagen deres, så vel som hva de synes er best med å jobbe hos Automile.

TODO: alternativtext här

Rebecca Lipshutz
Roll/Titel

Jag har sett få arbetsplatser som värdesätter sina kunder som Automile gör. Det präglar hela kulturen här och det älskar jag. Jag är också tacksam för de utvecklingsmöjligheter vi får som anställda, att vi kan få klättra och växa internt. Vi jobbar verkligen på en startup – det är snabba beslut och det är resultatdrivet. Vi sitter på otroliga möjligheter och förutsättningar att bygga detta stort, och bara att få vara med och delaktig i denna resa är något jag verkligen älskar!

Wendy

Wendy Mendoza
Controller

Automile för mig är trevliga kollegor, en sund företagskultur, mångfald och delaktighet. Det är sådant som gör att det känns kul att gå till jobbet varje dag! Det jag älskar mest är att jag har lärt mig så mycket nytt om SaaS och IoT. Eftersom vi är en startup har jag fått lära mig mer om allt från produktutveckling till sälj, och det har utvecklat mina ledaregenskaper. En annan sak som jag trivs med är stödet från ledningsgruppen som alltid finns där för att hjälpa mig att utvecklas.

TODO: alternativtext här

Robert Norlin
Android Developer

Det har varit kul att jobba på Automile från dag ett. Kontoret i Sundsvall, där jag sitter, fokuserar på utveckling men de som sitter i Stockholm känns ändå som en självklar del i teamet. Teamwork är det första jag tänker på när jag tänker på Automile. Vi är ett företag som springer snabbt och det finns aldrig några tråkiga stunder. Vi tar fram coola produkter som vi använder privat, vilket ger ett unikt kundperspektiv när vi utvecklar nya features.


TODO: alternativtext här

Leonard Lindén
Senior Key Account Manager

Jag älskar att jobba på ett företag som Automile, där vi hela tiden utvecklar nya funktioner och tjänster som hjälper våra kunder – varje dag. Automile utvecklas hela tiden och kulturen är något jag är grymt stolt över. Vi sätter alltid kunden i fokus och tillsammans har vi tagit fram ett system i världsklass. Jag är väldigt stolt över att få spela en viktig roll i Automiles resa.

TODO: alternativtext här

Brennin Orr
Account Executive

Det bästa med att jobba på Automile är att få sälja produkter och tjänster som används av alla verksamheter, stora som små. Att vara del av ett innovativt tech-bolag är väldigt givande. Det känns bra att jobba på ett företag som driver utvecklingen framåt år efter år! Samtidigt är vi som en stor familj, och det gör det väldigt enkelt för mig att ge mitt allra bästa varje dag på jobbet.

TODO: alternativtext här

Tomas Vestholm
Customer Success Lead

Vi sätter kunden i centrum på ett unikt sätt genom att vara lyhörda och utveckla våra produkter och tjänster utifrån kundens behov. Att jobba på startup innebär att det går snabbt från idé till beslut, så ”allt är möjligt”-känslan genomsyrar hela företaget. Vi är ett starkt, prestigelöst team och jag ser fram emot att vara kvar på Automile i många år framöver!

Office image

Lediga tjänster

Logotyp: Koeningsegg Logotyp: Budbee Logotyp: Lavazza Logotyp: Samhall Logotyp: Ambea

Test oss du også

Automile benyttes av mer enn 15 000 bedrifter med 100 000 abonnenter – alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter med tusenvis av ansatte.