Karriere

Vi søker stadig intelligente, drevne mennesker som liker å ha det gøy på jobb. Bli med på vår reise mot å gjøre alle kjøretøy tilkoblede og smarte.

Se ledige stillinger
Åpen søknad? Kontakt oss

Jobbe hos Automile

Vi er stadig på utkikk etter nysgjerrige og dyktige mennesker til å bli med i teamet vårt. Du kan være enten ung eller gammel og elske enten tall eller mennesker - men du må elske utfordringer og det å bygge ting sammen. Høres dette ut som deg? Velkommen til Automile!

Startup i hypervekst

Å jobbe for en startup kan være utfordrende, men når du først har fått smaken på det, vil du sannsynligvis aldri ønske å gå tilbake til storbedrifter. Det er morsomt, det går raskt og det er en flatt styrt organisasjon der alles mening betyr noe.

En pluss en blir tre

Når det handler om mennesker er matematikken annerledes: 1 + 1 = 3. I Automile utfyller vi hverandre, vi ber om hjelp og vi løser ofte problemer i team. Vi er direkte, transparente og åpne – og tilbringer gjerne tid med hverandre etter jobb. 

Tid for ettertanke

Vi jobber hardt når vi er på kontoret, og etter arbeidsdagen drar vi hjem for å lade opp. Vi bryr oss om våre ansatte, og vi vil at de skal finne en sunn balanse mellom jobb og personlig liv. 

Image career photo

Automiles kontorer

Automile er lokalisert i forskjellige deler av verden, med kontorer både i og utenfor Europa. Hvilket kontor skal du jobbe på?

Stockholm
Sverige

Sergels torg 12, etasje 7
111 57, Stockholm
Sverige

Vis i kart

Sundsvall
Sverige

Torgatan 8, etasje 3
852 32, Sundsvall
Sverige

Vis i kart
TODO: alternativtext här

Oslo
Norge

Dronning Eufemias Gate 16
0191, Oslo
Norge

Vis i kart

TODO: alternativtext här

Utah
USA

2100 W Pleasant Grove Blvd, Suite 300
Pleasant Grove
UT 84062
USA

Vis i kart
TODO: alternativtext här

Palo Alto
USA

470 Ramona Street
Palo Alto
CA 94301
USA

Vis i kart
Office image

Vi vil være Norges beste arbeidsplass

Hver ansatt er en viktig brikke i det som sammen skaper Automiles suksess. Vi tar vare på våres ansatte og vet at når det går bra med ansatte, går det også bra med virksomheten. Her er noen saker som får våre ansatte til å trives litt ekstra.

  • Godt arbeidsmiljø
  • 5000 kr tilegnet trening
  • Fine lokaler
  • Nyskapende teknologi
  • Store investorer
  • Erfaren ledelse
  • Verdidrevet
  • Internasjonalt miljø
  • Familievennlig

Våre verdier

Nysgjerrighet

Vi elsker å lære, og prøve nye måter å gjøre ting på. Vi mislykkes bare når vi ikke lærer av våre feil. Vi leter proaktivt etter forbedringer av Automile og våre produkter. Vi føler oss komfortable med å stille spørsmål.

Profesjonalitet og kompetanse

Teamet vårt består av mennesker som er gode på det de gjør. Vi svarer på spørsmål raskt og nøyaktig. Vi er betimelige, høflige og ansvarlige.

Kunden først

Vi elsker kundene våre, og vi vil at de skal være fornøyde med vårt produkt og med vår service. Å forstå deres behov og løse disse behovene er det som gjør oss vellykkede. Vi vil alltid gå den ekstra kilometeren for å hjelpe.

Energi og drivkraft

Vi brenner for vårt arbeid, vårt produkt og våre kunder. Vi venter ikke på at suksess skal skje, vi får det til.

Enkelhet

Vi er transparente. Vi er vennlige, ærlige og verdsetter god kommunikasjon ut i mot våres kunder men også internt. Vi har gode intensjoner og vet at den beste løsningen ofte er den enkleste.

Fellesskap

Gjennom å lytte og kommunisere effektivt, behandler vi hverandre og våre kunder med respekt. Vi gjør det vi føler er riktig, og vi er stolte av det vi gjør. Vi støtter og hjelper hverandre og vi er ikke redd for å be om hjelp. Hver Automiler skal føle seg trygg på at man er en del av laget.

Møt teamet

Møt noen av våre 50+ fantastiske ansatte for å få et innblikk i hverdagen deres, så vel som hva de synes er best med å jobbe hos Automile.

Foto: Rebecca Lipshutz

Rebecca Lipshutz
Sales Team Manager

Jeg har ikke sett mange andre selskaper som virkelig bryr seg om kundene sine på den måten som Automile gjør. Det er en del av kulturen vår, og jeg elsker det. Jeg er også takknemlig for utviklingsmulighetene vi har som ansatte, for at vi kan klatre og vokse internt. Jobbe i en «startup» er utrulig morsomt, med mye fokus på resultater, vekst og være med i prosesser hvor beslutninger må tas raskt. Jeg tror vi har en fantastisk mulighet til å skape noe virkelig stort her på Automile, og det å være en del av reisen elsker jeg!

Foto: Wendy Mendoza

Wendy Mendoza
Controller

Automile for meg betyr trivelige kollegaer, sunn bedriftskultur, mangfold og inkludering. Dette er tingene som gjør at det føles morsomt å gå på jobb hver dag! Det jeg elsker mest er at jeg har lært meg så mye nytt om SaaS og IOT. Siden vi er en «startup», har jeg lært meg om alt fra produktutvikling til salg og det har påvirket min utvikling av mine lederegenskaper. En annen ting jeg liker er støtten fra ledergruppen som alltid er der for å hjelpe med min personlige utvikling.

Foto: Robert Norlin

Robert Norlin
Android Developer

Det har vært veldig morsomt å jobbe i Automile fra første dag. Kontoret i Sundsvall, der jeg sitter, fokuserer på programutvikling, men vi jobber tett som et team med programmerene i Stockholm og. Teamarbeid er det første som kommer opp i tankene når jeg tenker på Automile. Det er et fartsfylt miljø der man ikke kjeder seg. Vi tilbyr en haug med kule produkter som vi bruker privat, noe som gir et unikt kundeperspektiv når vi utvikler nye funksjoner.


Foto: Leonard Lindén

Leonard Lindén
Senior Key Account Manager

Det jeg elsker med å jobbe i en bedrift som Automile er at vi stadig utvikler nye funksjoner og tjenester som hjelper våre kunder i en alt for travel hverdag. Automile er stadig i utvikling og har en bedriftskultur å være stolt av, vi setter alltid kunden i fokus og sammen utvikler vi et system i verdensklasse. Jeg er veldig stolt av å få spille en viktig rolle i Automile sin reise i Norge.

Foto: Brennin Orr

Brennin Orr
Account Executive

Det beste med å jobbe hos Automile er å selge produkter og tjenester som brukes av alle bedrifter, store og små. Å være en del av et innovativt teknologiselskap er veldig givende. På bare den korte tiden jeg har jobbet her har vi kommet ut med flere forskjellige produkter som hver blir bedre og bedre. Det er trøstende å vite at jeg jobber et sted som presser bransjen fremover, år etter år! Som ansatt hos Automile føler jeg meg som en del av en større familie og det gjør det mye lettere å gå den ekstra milen.

Foto: Tomas Vestholm

Tomas Vestholm
Customer Success Lead

Vi setter kunden i sentrum på en unik måte, vi tar til oss tilbakemeldinger og utvikle våre produkter og tjenester basert på kundens behov. Å jobbe ved en «startupbedrift» betyr at det går raskt fra idé til besluttning, så følelsen av «alt er mulig» gjennomsyrer hele selskapet. Vi er et sterkt, prestisjefylt team, og jeg ser frem til å bli hos Automile i mange år fremover!

Office image

Ledige stillinger

Logotyp: Koeningsegg Logotyp: Budbee Logotyp: Lavazza Logotyp: Samhall Logotyp: Ambea

Test oss du også

Automile benyttes av mer enn 15 000 bedrifter med 100 000 abonnenter – alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter med tusenvis av ansatte.