Personvernpolicy

Her finner du vår personvernpolicy. Du kan også gå direkte til våre andre vilkår og betingelser, eller laste de ned som PDF.

;

Integritetspolicy

Automile (“Automile", "vi" eller "oss”) Trer i kraft Senest oppdatert: 19 november 2019

Les dette nøye

Automile Inc og dets konsern (“vi”, “oss”, eller “vår”) driver hjemmesider, inklusiv bland annet www.automile.com, www.automile.no, og relaterte URLer, mobile og lokaliserte versjoner, og relaterte domener/subdomener ("Hjemmesidene") og tilbyr en tjeneste (“Tjänsten”) som gjør det nødvendig for oss å samle inn viss informasjon om våre brukere. I dette dokumentet beskriver vi hvordan vi håndterer den personlige informasjonen som vi samler om deg når du f.eks. besøker Hjemmesidene, bruker Tjenesten eller ber om hjelp via våre supportkanaler. Vi beskriver også hva vi gjør for å beskytte brukernes personlige opplysninger mot innbrudd. Hvis du har synspunkter på hvordan vi samler inn og håndterer personlig informasjon, vennligst ikke bruk Hjemmesidene eller Tjenesten.

Omfanget av denne personvernpolicyen

Denne personvernpolicyen gjelder bare for behandling av personopplysninger, der Automile er Personlig Databehandler, dvs. hvor Automile har bestemt hvordan og til hvilket formål personopplysningene skal håndteres. Personvernpolicyen gjelder ikke i situasjoner der Automile er personlig dataassistent. For mer informasjon om våre forpliktelser som Personal Data Assistant, henviser vi til våre generelle vilkår.

Vi beskytter dine data

Arbeidet med å holde dataene dine trygge begynner allerede med Automiles maskinvare (“Maskinvare”). Når data sendes fra maskinvaren til vår skytjeneste, bruker vi en best-in-class 256-bit trådløs kryptering. All data samlet inn via maskinvaren lagres sikkert på våre servere, men eies av deg. Du kan få tilgang til dataene via vårt webgrensesnitt, smarttelefonapp og API. Hvis du bestemmer deg for å slutte å bruke Automile, kan du kontakte oss og be om at dataene dine blir slettet permanent fra serverne våre.

Automile kommer ikke til å selge eller leie personlige data til tredjepart, som kan knyttes til en person. Imidlertid kan vi iblandt opprette eller bruke aggregerte eller statistisk anonyme data internt, for å forbedre Tjenesten eller foreslå nye funksjoner i tjenesten. Denne informasjonen vil aldri inneholde informasjon som kan knyttes til enkeltpersoner, og vår bruk vil alltid være i samsvar med gjeldende databeskyttelseslov og våre egne generelle vilkår.

Hvilke data samler Automile og hvorfor? Hva er det juridiske grunnlaget for å gjøre det?

Automile samler inn data om deg og bilen din, slik at vi kan tilby Tjenesten vår gjennom maskinvaren og appene våre. Dette inkluderer blant annet kjøretøydata samlet inn via maskinvaren, personlig informasjon som du gir oss ved å bruke tjenesten via web- eller mobilappen, når du sender en e-post eller søker om en jobb, informasjon som blir samlet inn når du besøker nettstedet og nødvendig informasjon slik at vi kan utføre betalinger.

Vi behandler din personlige informasjon for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg i henhold til vår avtale. Vi kan også støtte oss på vår legitime interesse i å behandle informasjonen din, f.eks. av administrative årsaker, for å forbedre vårt servicenivå eller for å opprettholde et høyt sikkerhetsnivå, og i noen tilfeller kan vi også behandle det fordi det er lovpålagt.

Kjøretøydata

Etter at maskinvaren vår er installert i kjøretøyet ditt, vil den samle informasjon om kjøretøyet, som er sikkert overført til vår skybaserte tjeneste. Informasjon som samles inn inkluderer blant annet drivstofforbruk, GPS-plassering, diagnostikk av kjøretøy og bevegelsesdeteksjon.

Takket være denne informasjonen kan vi gi deg viktig kunnskap om bilparken din, samt korrekte kjørebøker i samsvar med myndighetenes krav.

Personopplysninger

Vi samler inn personlig informasjon på vår web- og vår mobilapp, når du besøker Hjemmesiden eller ber om vår hjelp, søker om en jobb eller kommuniserer med oss via sosiale medier, for eksempel brukernavn, e-postadresser, telefonnummer og postadresser. Vi samler bare inn personlig informasjon fra deg hvis du frivillig sender den fra deg. Vi vil bruke denne informasjonen for å holde deg oppdatert på produkter og Tjenesten du bestiller fra oss, for å evaluere om du kan være kvalifisert for en ansettelse hos Automile, eller for å oppfylle våre forpliktelser i henhold til avtalene vi har inngått. Vi har også legitime og juridiske interesser for å håndtere informasjonen din. Du kan nekte å oppgi personlig informasjon når som helst, men dette kan føre til at du ikke kan utnytte tjenesten fullt ut.

Automile tar omfattende skritt for å sikre at plattformen vår, kundene og brukerdataene våre ikke blir utsatt for brudd på data. All kommunikasjon over nettet bruker SSL / TLS for kryptering og serveridentifikasjon. Til tross for dette kan vi ikke garantere at brudd på datasikkerhet aldri vil oppstå. Du bestemmer hvilken informasjon du vil dele med oss på nettet eller i mobilappen.

Informasjon vi samler når du besøker Hjemmesidene

Som mange andre nettsteder bruker vi "informasjonskapsler" for å samle informasjon, inkludert din IP-adresse. Informasjonskapsler er filer med små datamengder som sendes til nettleseren din fra en hjemmeside og lagres på datamaskinens harddisk. Informasjonskapsler brukes mye av selskaper som leverer tjenester over Internett, for å gjøre samspillet og kommunikasjonen mellom brukere og hjemmesider, mobilapper og plattformer på nett både raskere og enklere, samt for å gi rapporteringsinformasjon.

Hjemmesidene bruker Google Analytics, som er en tjeneste som overfører trafikkdata til Googles servere i USA. Vi bruker Google Analytics-rapporter for å hjelpe oss med å forstå hvordan Hjemmesidene trafikkeres og brukes. Google Analytics genererer statistikk og annen informasjon om hvordan Hjemmesidene brukes, ved hjelp av informasjonskapsler, som er lagret på brukerens datamaskiner. Informasjonen brukes igjen for å lage rapporter om hvordan Hjemmesidene brukes. Google vil lagre og bruke denne informasjonen. Her kan du lese mer om Googles egene personvernregler og hvilke alternativer du har for å blokkere informasjonskapsler: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Du kan endre en innstilling i nettleseren din slik at du ikke tillater informasjonskapsler, eller at du får en advarsel når informasjonskapsler blir samlet inn og overført. Du kan også besøke denne hjemmesiden for å blokkere bruken av informasjonskapsler. Hvis du gjør det, kan det svekke funksjonaliteten til Hjemmesidene.

Hvor lenge lagrer vi data?

Vi vil lagre informasjonen som vi har samlet om deg, så lenge vi leverer deg tjenesten og så lenge det er nødvendig for at vi skal oppfylle våre forpliktelser overfor deg i henhold til kontrakt. Når vi ikke lenger trenger informasjonen, vil vi slette den, med mindre vi har blitt enige med deg om at vi vil beholde den, eller det er en rettsavgjørelse eller annet statlig vedtak som forplikter oss til å bevare informasjonen, eller hvis det ellers følger av loven at vi må lagre dataene.

Hvem har tilgang til informasjonen som Automile samler inn?

Automiles ansatte bruker personopplysninger og annen informasjon om kundene våre for å gi våre kunder best mulig kundesupport. Vi har utviklet interne prosesser for å kontrollere hvordan våre ansatte får tilgang til brukerdata. Vi sjekker at prosessene følges, for å sikre kundenes integritet.

Det hender at vi samarbeider med en tredjepart for å hjelpe oss med virksomheten og for å utføre visse tjenester, f.eks. administrere betalinger eller sende nyhetsbrev. I så fall hender det at vi deler visse kundedata med tredjepart, for at de skal kunne utføre nevnte tjenester. Disse tredjepartene finnes både i og utenfor EU / EØS-området. Vi vil selvfølgelig ta alle nødvendige skritt for å sikre at din personlige informasjon alltid blir behandlet sikkert og i samsvar med gjeldende databeskyttelseslovgivning.

Automile kan også dele din personlige informasjon i den grad det kreves av loven, i forbindelse med juridisk eller verserende rettslig saksgang, og for å etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter. Hvis en tredjepart med juridisk rettighet krever tilgang til brukerdata, skal vi alltid forsøke å informere den nevnte brukeren om at informasjonen blir delt, med mindre det er forbudt i henhold til lov eller rettskjennelse.

Endringer i denne personvernpolicyen

Automile har rett til å oppdatere denne policyen når som helst. Vi oppfordrer deg til med jevne mellomrom å sjekke for endringer på nettstedet og holde deg oppdatert om hvordan vi beskytter den personlige informasjonen vi samler inn. Du aksepterer og erkjenner at det er ditt eget ansvar å gjennomgå denne personvernpolitikken fortløpende for å identifisere eventuelle endringer.

Do Not Track

Vi svarer ikke på Do Not Track forespørsler.

Din godkjenning av disse vilkår

Hvis vi gjør endringer i denne personvernregelen, anses du for å ha akseptert endringene ved å fortsette å bruke tjenesten etter at endringene trer i kraft.

Dine valgmuligheter og Automiles kontaktinformasjon.

Du har rett til å få tilgang til dine personopplysninger, som behandles av Automile, og du kan be om et utdrag fra registrene som behandles. Hvis du har spørsmål om denne personvernregelen, kan du kontakte oss på privacy@automile.io eller skrive til oss på adresse Automile AB, Box 16046, 103 21 Stockholm. Du kan også kontakte vår databeskyttelsesansvarlig på maria.ingelsson@automile.io.

Vi vil på eget initiativ, eller på din forespørsel, rette, slette eller supplere personopplysninger i vår database som vi mener er uriktige, overflødige eller foreldede. I noen tilfeller kan du også bli bedt om å rette uriktig informasjon. Send i så fall en forespørsel om det til privacy@automile.io der du spesifiserer hvilken rettelse du vil ha.

Vi vil svare og / eller implementere forespørslene dine innen 30 dager etter mottak av forespørselen din. Før vi utgir noen personopplysninger til deg, vil vi først bekrefte at du er personen du sier at du er, og at du har rett til å innhente den informasjonen du trenger.

Du kan også innvende mot at vi håndterer visse personopplysninger som angår deg, og ber om at mengden informasjon blir begrenset. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis vi reduserer eller sletter din personlige informasjon, kan det påvirke vår evne til å tilby tjenesten på en god måte. Du har også rett til å be om utdrag i maskinlesbart format av personopplysningene vi behandler om deg, eller til å få informasjonen overført til en annen part som vil håndtere den i stedet for oss.

Vi gjør vårt ytterste for å behandle dine forespørsler og ønsker om personopplysninger på en rettferdig og transparent måte. Hvis du fremdeles føler at vi ikke har vært i stand til å hjelpe deg med dine klager eller kommentarer, kan du ha rett til å lage en rapport til den ansvarlige databeskyttelsesmyndigheten i ditt land (for Norge: Datatilsynet).

Hjemmesidene og Tjenesten kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, for eksempel våre forhandlere og andre partnere. Hvis du følger en lenke til disse nettstedene, er det viktig at du er klar over at de har sine egne retningslinjer for personvern, og at vi ikke tar noe ansvar for deres nettsteder eller retningslinjer.

Last ned som pdf
Logotyp: Koeningsegg Logotyp: Budbee Logotyp: Lavazza Logotyp: Samhall Logotyp: Ambea

Test oss du også

Automile benyttes av mer enn 15 000 bedrifter med 100 000 abonnenter – alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter med tusenvis av ansatte.